V. 7 - The End

Nu är den praktiska delen i mitt gymnasiearbete klart. (Alltså bloggen)
Tack till alla er som har varit delaktiga och besökt min blogg, och ett extra stort tack till alla som har lämnat kommentarer!

Ni får gärna lämna en kommentar ifall ni tycker att jag ska fortsätta med bloggen, eller om ni har något att säga angående mina bilder. Kram Emelie ♥


V. 6 - Tema Vit - When snow falls, nature listens


ISO 200 - f/1,8 - 1/1000

Hoppas att ni alla får en jättebra alla hjärtans dag! (och för er som inte gillar den här dagen läs "söndag" istället;) Idag kommer jag nog mest att plugga och ta det lugnt, jobbade på sågen igår och har så mycke träningsverk att det inte ens är kul haha.

((Redigerings Process: Nivårer -> Kurvor -> Intensitet/Kontrast -> Lyster. Älskar när det är såhär fint ute, väljer man bara rätt kamerainställningar får man så extremt fina bilder och det behövs iprincip ingen redigering.))

V. 6 - Tema Vit - Gardiner

 
ISO 1600 - f/1,8 - 1/4000

((Redigerings Process: Jag började med att göra bilderna svartvita och var noga med vilka färger som jag gjorde  ljusare/mörkare. Sedan ändrade jag nivåerna i bilden, och efter det kurvor, intensitet & kontrast för att öka svärtan i bilden. Bilderna var roliga att fotografera eftersom man kunde leka lite med ljuset utifrån))

V.6 - Tema Vit - To appreciate the beauty of a snowflake, it's necessary to stand out in the cold.

 
ISO 200 - f/1,8 - 1/100

Just nu består min fritid av att plugga, plugga och sen plugga lite till. Men det är bara att stå ut snart så blir det nog ganska lugnt i skolan igen. (Hoppas jag?)

((Redigerings & fotoprocess: Skönt att äntligen kunna använda ett lågt ISO värde igen, det är så svårt att hinna fota när det är ljust ute, och man vill ju gärna undvika att gula bilder. Tack vare det underbara vädret som var för kanske en vecka sedan så blev dessa bilder väldigt bra naturligt. Redigeringen bestod av att kontrollera nivåerna och kurvorna, ändra bildens intensitet & kontrast och försöka få rätt lyster.))

V. 5 - Tema Svart - The privilege of a lifetime is being who you are.

 
ISO 3200 - f/1,8 - 1/80

Idag har jag varit på Gabriells dop och han är ju bara för söt! Helgen har gått så fort, ni kan få en kort resumé:
Fredag: Skola -> lunchdejt med Maja på tacobar -> träningspass på friskis. 
Lördag: sovmorgon -> invigde club brygg café med Alva -> mellomys med några tjejer från klassen. Kvällen avslutades med buzz och guitar hero (jättemysigt repis snart tack).

((Redigerings & foto process: Använde mig av ett högt ISO för att kunna ha kort slutartid trots att det var ganska mörkt ute när dopet var. Hade tyvärr inte så mycket tid över till att fota så bilderna blev inte så bra som jag önskat. Hela dagen har varit ganska stressig så jag fick "snabbredigera" dessa bilder. 
Jag började med att beskära bilderna sen ändrade jag nivåer -> kurvor -> lyster & mättnad -> gjorde bilden svartvit. På t.ex. en av bilderna på Gabriell så valde jag att behålla hans ögon i färg, detta gjorde jag genom att markera ögonen innan jag gjorde den svartvit för att sedan invertera effekten så att endast det som var markerat blev i färg.))


V. 5 - Tema Svart - I Am Fine

 
ISO 3200 - f/1,8 - 1/250

Instead of obsessing over the things you can't change, focus on what you can:
*Your attitude
*Your mindeset
*Your engergy

((Redigerings Process: Började som vanligt med att ändra bildens nivårer, kurvor, lyster, intensitet & kontrast. Sedan använde jag ritplattan och valde en penseln med svart färg och ca 30% opacitet för att måla över duschen som egentligen syns i bakgrunden i orginalbilden. Sedan försökte jag att smeta ut och efterbelysa det ljusa runt om händerna vilket inte fungerade så bra som jag hoppats. Jag är nöjd med bilden förutom att färgerna på händerna inte blev exakt som jag ville.))

FÖRE // EFTER
RSS 2.0